BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 28. november 2010

LO

Så jeg har fået scrappet lidt igen. På trods af snevejret, ville jeg afsted til scrap med tøserne i Lind, men vi havde også en rigtig hyggelig dag.

Her er nogle af de LO'er jeg har fået lavet de sidste par dage.

Det første LO er fra da vi fik sat nye vinduer i huset. Mor og far var så dejlige at de hjalp til, så vi kunne spare lidt penge på ekstra håndværkere og kunne derfor nøjes med en.

Dette LO er fra vores have i sommers da vi overtog det, fyldt med en masse dejlige planter, dyr og en hulens masse skvalderkål.


Min kære svigermor kom og hjalp en dag med at lægge gulvtæppe i gangen. Rigtig sødt , men stakkels hende, hun fik en masse vabler i hænderne...


Den 12. sep blev min lille nevø Thomas døbt. Dette LO er med min mor (hans bedste) og ham. Det var lidt sjovt da jeg lavede et dåbskort til ham, opdagede jeg at Thomas betød tvilling - og Thomas er født i tvillingens tegn. Det havde hans forældre slet ikke tænkt over.
Det sidste LO er af min mormor (hans olde) og Thomas. Synes det er et rigtig smukt billede, lidt engle agtigt over det sort hvide billede.